15 Ocak 2018 Pazartesi

Saç Ekimi - 92.gün

     3. ay ı arkada bırakmış bulunmaktayız. Özellikle donör bölgelerdeki şok dökülmeler kendini yavaş yavaş toparlamaya başladı. Fakat flaşlı çekimlerde hala belli oluyor.  Ağrı, sızı, hissizlik, uyuşukluk gibi anormallikler kalmadı. Ekim bölgesinde de dökülen saçlar kendini göstermeye başladı. Hala tıraş olamıyoruz. makas ile inceltmeler yapılabilir ama saç diplerinde kabuklanmalar mevcut olduğu için tarak kullanırken dikkatli olunması gerekir. Aksi takdirde tırnakla kaşımaya kalktığınızda kabukla beraber ekilen saç kökü de düşüyor. 

Saç Ekimi 92.gün Fotoğraflar,


Ekim Bölgesi 92.gün



tepe bölgesi 92.gün fotoğraf



Alım bölgesi sol taraf 92.gün



Donör bölge sağ taraf 92.gün

2 yorum:

  1. Usta kaçıncı gündesin , donör bölgen toparlamaya başlamış ,Ekim yapılan yer güzel görünmeye başlamış yavaş yavaş saçlarda çıkıyor hayırlısı olsun diyelim.Usta birde ekilen bölgede şok dökülme kaç gün sürüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan beşinci ay bitmek üzere. Şok dökülme saç ekiminin 2. haftasında belirgin olmaya başladı. 4. ay itibariyle toparlamaya başladı. bu süre zarfında şok dökülme olan bölgelerde dahil 2 defa PRP uygulattım. Yeni fotoğrafları da fırsat buldukça paylaşıcam.

      Sil